FinansWatch

Endnu et pensionsselskab støver krisevåben af

Ligesom P+ har gjort det, tager også Norli Pension kursværn i brug for en del af selskabets kunder. Værnet er dog noget mindre end hos P+.

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

P+ har fundet det gamle kursværn frem fra gemmerne, og nu går Norli Pension samme vej for en del af selskabets kunder, skriver Børsen Pro Finans med henvisning til en meddelelse på Norlis hjemmeside.

Kursværn betyder, at gennemsnitsrentekunder i tider med nedgang på de finansielle markeder skal lade en del af deres depot blive i selskabet, hvis de ønsker at flytte penionsopsparingen et andet sted hen. Det skyldes, at opsparingen i perioder med nedgang reelt kan være mindre værd end den garanti, som en kunde er blevet stillet i udsigt. Og for at de øvrige kunder ikke skal hænge på regningen, må kunder, der forlader butikken, altså efterlade en del af deres depot i pensionsselskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs