FinansWatch

USA: Renter satte sig efter svage forbrugertal

Renten på den toneangivende tiårige amerikanske statsobligation faldt med 3 basispoint til 3,17 pct. I løbet af tirsdagen steg den tiårige rente fra sin bund i 3,17 pct. til sit højeste i 3,25 pct., inden den igen faldt tilbage.

Den amerikanske forbruger har det værre og værre, viste tirsdagens nøgletal, og derfor blev en indledende positiv stemning, efter lempede coronarestriktioner i Kina, vendt til det negative, og renterne satte sig.

Renten på den toneangivende tiårige amerikanske statsobligation faldt med 3 basispoint til 3,17 pct. I løbet af tirsdagen steg den tiårige rente fra sin bund i 3,17 pct. til sit højeste i 3,25 pct., inden den igen faldt tilbage efter de svage forbrugertal.

Onsdag morgen forrentes den tiårige T-bond med 3,17 pct. på markedet i Tokyo.

Det er 6 point under niveauet, da obligationsmarkedet i Danmark lukkede tirsdag.

Den toneangivende toårige amerikanske statsobligationsrente bakkede med 1 basispunkt til 3,11 pct. tirsdag.

Onsdag morgen er renten på den tiårige T-bond 3,10 pct. på markedet i Tokyo.

”Renterne hopper omkring nullet. De falder tilbage på grund af den dårlige forbrugertillid. Det har der været i noget tid nu, og der er bekymring for, hvordan det påvirker den amerikanske økonomi,” siger seniorstrateg i Danske Bank Lars Skovgaard Andersen.

Den amerikanske forbrugertilliden faldt ifølge Conference Board i juni til 98,7 fra 103,2 i maj, mens der blot var ventet et dyk til indeks 100.

”Forbrugertilliden har længe været i hullet. Nu er det bare værre,” mener Lars Skovgaard Andersen.


Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs