FinansWatch

Jesper Berg åbner for undersøgelse af rådgivning om risikable lån

Bankernes rådgivning om de populære opkonverteringer bør undersøges, mener økonomiprofessor Carsten Tanggaard og Finanstilsynets direktør Jesper Berg kalder forslaget for udmærket, men har et forbehold.

Foto: Daniel Hedelund

Professor i finansiering på Aarhus Universitet, Carsten Tanggaard, efterlyser en undersøgelse fra Finanstilsynet, som gennemgår bankernes rådgivning og mangel på samme i forbindelse med de mange opkonverteringer, som boligejere i stor stil gennemfører i disse måneder.

”Der er betydelig risiko for, at man (som bankkunde, red.) ikke forstår, hvad rådgivningen går ud på,” sagde han mandag i DR-radioprogrammet Orientering på P1.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Ny Klim-direktør: "Jeg stiller ekstremt store krav til mig selv"

Ny Klim-direktør lover al den frihed til sine ansatte, som de kan ønske sig. Men friheden kommer med et ansvar, lyder det. Direktøren, der har tilbragt hele sit arbejdsliv i det nordjyske, skal holde en af landets ældste og mindste sparekasser ovenvande. Og i den ombæring han er helt på det rene med sit eget ansvar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs