FinansWatch

"Tankemassage" har bragt veteran tilbage til bankverdenen hos Nykredit

64-årig bankveteran er ny områdedirektør i Nykredit efter syv år som selvstændig og en menneskealder i Nordea. Han skal med sit store netværk hjælpe med at lokke flere erhvervskunder ind i biksen. Det er modigt og godt set af Nykredit at pege på ham, mener den nykårede direktør selv.

Hans Henrik Okstrøm takkede ja til jobbet som centerdirektør i Nykredit efter en omgang tankemassage, fortæller han til FinansWatch. | Foto: privat

For noget tid siden kontaktede Nykredit Hans Henrik Okstrøm og gav ham et tilbud, han ikke umiddelbart var interesseret i. Banken ville gerne være mere synlig i Herning og omegnskommunerne - specielt hos erhvervskunderne - og havde derfor brug for en ny centerdirektør. Men den 64-årige bankveteran, der havde sagt farvel til bankverdenen syv år tidligere for at hellige sig et liv ”på den anden side af bordkanten” - erhvervslivet - nød sit nye liv. Han havde derfor ikke umiddelbart lyst til at takke ja. Det ændrede sig dog efter en omgang ”tankemassage”, som han udtrykker det.

”Der gik lidt tid, før jeg begyndte at tænke, at det var noget for mig. Men efterhånden som vi snakkede det igennem og fandt ud af, hvad det handlede om, og jeg så, hvad mine opgaver skulle være, så blev vi mere og mere varme på hinanden. Mine tanker er simpelthen bare blevet masseret stille og roligt. De har været dygtige til at overtale mig.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs