FinansWatch

Forsikringsselskab vil tiltrække små virksomheder med nyt værktøj

Små virksomheder kan fremover prisberegne og tegne forsikringer hos HF Forsikring over nettet. Selskabet har fået udviklet online-værktøjet for at få flere erhvervskunder i porteføljen og dermed mindske sin risikoprofil.

Foto: HF Forsikring/Versemann Photo|Graphic

HF Forsikring lancerer en online-løsning til mindre virksomheder, der vil tegne en forsikring over nettet. Det skriver forsikringsselskabet i en pressemeddelelse. Ambitionen med tiltaget er at få flere erhvervsvirksomheder i porteføljen, fortæller selskabets direktør til FinansWatch.

”Vi vil gerne have flere erhvervsvirksomheder i porteføljen. 85 pct. af vores omsætning kommer i dag fra private, og 15 pct. kommer fra erhverv. Kan vi rykke fordelingen 5 til 10 procentpoint, så får vi en risikospredning, som vil passe os ganske eminent. Vi skal hverken vælte hele markedet eller have 50 procent erhverv hos os. Vi vil bare have en lidt større markedsandel og en lidt anderledes fordeling af vores samlede omsætning,” siger adm. direktør i HF Forsikring, Kim Nielsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs