FinansWatch

Finanstilsynets grønne ankermand slog til da særlig mulighed bød sig

Han havde kun været i sit job i ti måneder. Men da Finanstilsynet søgte en kontorchef til at stå i spidsen for et helt nyt tilsynsområde var opgaven for spændende til, at Henrik Brarup Damgaard kunne lade være med at lægge sit lod i bunken.

Henrik Brarup Damgaard slog til, da muligheden for at blive ESG-chef i Finanstilsynet bød sig. | Foto: Finanstilsynet/PR

Det hører til sjældenhederne, at Finanstilsynet opretter et nyt kontor. Så da muligheden for at blive den første chef for et kontor med fokus på et af tidens mest hotte emner bød sig, var Henrik Brarup Damgaard ikke i tvivl.

”Muligheden for at få en mere formel ledelsesrolle i Finanstilsynet, at arbejde med bæredygtighedsdagsordenen og så opgaven med at opbygge et nyt kontor var for spændende til, at jeg kunne lade være med at lægge mit kort i puljen,” siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs