FinansWatch

Pensionskasses medlemmer går imod bestyrelsen i valg til to bestyrelsespladser

Bestyrelsens to kandidater ved valg til bestyrelsen i Pensionskassen Arkitekter & Designere fik ikke nok stemmer til at blive valgt ind. I stedet blev to kandidater valgt, som begge står bag forslag om at overveje fremtiden som medlem af Sampension-fællesskabet.

Administrationsfællesskabet Sampension tæller – foruden Sampension selv – ISP Pension, Pensionskassen Arkitekter & Designere og Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger. | Foto: PR/Sampension

To pladser i bestyrelsen hos Pensionskassen Arkitekter & Designere skulle besættes ved en urafstemning, og de er blevet indtaget af to kandidater, som pensionskassens bestyrelse ikke havde givet deres opbakning til. Det fremgår af Pensionskassen Arkitekter & Designeres hjemmeside.

Pensionskassens bestyrelse havde foreslået valg af to kandidater, men valget faldt i stedet på de to andre opstillede til valget, Mads Gudmand-Høyer, der i forvejen er medlem af bestyrelsen, og Peder Walsøe Pedersen. De fik hhv. 496 og 447 stemmer mod 366 og 292 til de to kandidater, som bestyrelsen havde anbefalet, og er valgt for en periode på tre år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs