FinansWatch

Fokus på successtrategier ved Årets Finansvirksomhed 2022

Årets Finansvirksomhed 2022 løber af stablen senere på ugen, og årets talere kommer til at dele ud af deres indsigt om succesfulde strategier.

Lone Fønss Schrøder er adm. direktør i Concordium og hovedtaler på konferencen Årets Finansvirksomhed. | Foto: Niels Hougaard/ERH

Torsdag kårer FinansWatch og EY for syvende gang Årets Finansvirksomhed inden for forsikring, bank og pension, og denne gang er der fokus på succesfulde strategier.

Årets talere vil kigge både frem og tilbage, når de giver deres bud på, hvad der skal til for at være en succesfuld finansvirksomhed i en tid, hvor krigen i Ukraine, stigende inflation og pres på globale forsyningskæder gør fremtiden usikker.

Keynote-taleren er Lone Fønss Schrøder, der er adm. direktør i blockchain-virksomheden Concordium. Derudover har hun en række bestyrelsesposter i blandt andet Volvo. Hun kommer og fortæller om fremtiden for Web 3 - det blockchainbaserede internet - og hvilket potentiale det har for finansielle virksomheder.

Konferencen, der bliver afholdt i Pressen i JP/Politikens Hus, får også besøg af Vagn Hansen, der er adm. direktør i Sparekassen Danmark. Han kommer for at fortælle om sin og sparekassens rejse, fra dengang han i 1998 blev direktør for Vrå Sparekasse, til han i dag - mange, mange opkøb og fusioner senere - er adm. direktør for Sparekassen Danmark, der er Danmarks største garantsparekasse målt på egenkapitalen.

En anden, der kender til vækst, er Anders Hestbech, adm. direktør i Købstædernes Forsikring. Han kommer for at fortælle om selskabets vækstrejse, hvor det har formået at fordoble præmieindtægterne fra 2014 til 2021, så de sidste år lød på 1417 mio. kr. Købstædernes Forsikring har i øvrigt sat sig samme mål om en fordobling over de kommende syv år.

Endelig kommer Bo Normann Rasmussen, adm. direktør i AP Pension, også forbi og giver sit bud på, hvem fremtidens vindere vil være i pensionssektoren. Han kommer ind på både den teknologiske udvikling, forbrugerne og distributionskanalerne.

Efter EY har fortalt om resultaterne i årets brancheanalyse for 2022, der dækker både bank, forsikring og pension, er det tid til at kåre årets finansvirksomheder. Se de nominerede her:

Her er de nominerede pensionsselskaber til ”Årets Finansvirksomhed”

Her er de nominerede forsikringsselskaber til ”Årets Finansvirksomhed”

Her er de nominerede banker til ”Årets Finansvirksomhed”

Det er stadig muligt at tilmelde sig arrangementet:

Årets Finansvirksomhed 2022

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs