FinansWatch

Her er de nominerede pensionsselskaber til "Årets Finansvirksomhed"

2. juni kårer FinansWatch i samarbejde med EY de mest veldrevne finansvirksomheder. Se alle nomineringerne inden for pension her.

Sidste år vandt Lægernes Pension titlen som årets pensionsselskab for arbejdsmarkedspensionsselskaber, og det var investeringsdirektør Niels Elmo Jensen, som tog imod prisen. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Hvilke pensionsselskaber leverede de bedste finansielle præstationer i 2021. Det spørgsmål besvares, når FinansWatch i samarbejde med EY 2. juni kårer årets finansvirksomheder baseret på de friske årsregnskaber for 2021.

Det sker på konferencen ”Årets Finansvirksomhed”, hvor der desuden vil være en række aktuelle oplæg fra ind- og udland. Konferencen afholdes i Pressen hos JP/Politikens Hus.

I kategorien pensionsselskaber indgår de største pensionsselskaber målt på præmieindbetalinger. Herunder er de nominerede.

Årets pensionsselskab – kommercielle selskaber

Prisen for årets pensionsselskab er opdelt på kommercielle selskaber og arbejdsmarkedspensionsselskaber.

Prisen til de kommercielle selskaber gives på baggrund af selskabernes nøgletal for afkast, indtjening (egenkapitalforrentning), vækst i indtægter samt for deres omkostningsniveau. Pensionsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2021 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

  • Danica Pension
  • Topdanmark Livsforsikring

  • Velliv

Årets pensionsselskab – arbejdsmarkedspensionsselskaber

Prisen til arbejdsmarkedspensionsselskaberne gives på baggrund af selskabernes nøgletal for afkast samt for deres omkostningsniveau. Pensionsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2021 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

  • Industriens Pension
  • Lægernes Pension

  • Pensionskassen for Sygeplejesker og Lægesekretærer

Årets Finansvirksomhed 2022

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs