FinansWatch

Her er de nominerede forsikringsselskaber til "Årets Finansvirksomhed"

2. juni kårer FinansWatch i samarbejde med EY de mest veldrevne finansvirksomheder. Her er de nominerede forsikringsselskaber.

Sidste år holdt Topdanmarks adm. direktør Peter Hermann oplæg ved kåringen af Årets Finansvirksomhed. I år er virksomheden nomineret i kategorien 'Aktionærejede forsikringsselskaber'. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Hvilke forsikringsselskaber leverede de bedste finansielle præstationer i 2021. Det spørgsmål afgøres, når FinansWatch 2. juni i samarbejde med EY kårer årets finansvirksomheder baseret på de friske årsregnskaber for 2021.

Det sker på konferencen ”Årets Finansvirksomhed”, hvor der desuden vil være en række aktuelle oplæg fra ind- og udland. Konferencen afholdes i Pressen hos JP/Politikens Hus.

I kategorien forsikringsselskaber indgår de 20 største forsikringsselskaber målt på bruttopræmieindtægter. Herunder er de nominerede.

Årets forsikringsselskab – aktionærejede

Prisen for årets forsikringsselskab er opdelt på aktionærejede og kundeejede selskaber.

Prisen til de aktionærejede selskaber gives på baggrund af forsikringsselskabernes nøgletal for indtjening (egenkapitalforrentning), vækst i indtægter samt for deres combined ratio. Forsikringsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2021 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

· Alm. Brand

· Topdanmark

· Tryg

Årets forsikringsselskab – kundeejede

Prisen til de kundeejede selskaber gives på baggrund af forsikringsselskabernes nøgletal for vækst i indtægter samt for deres combined ratio. Forsikringsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2021 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

· Forsikringsselskabet Vendsyssel

· Himmerland Forsikring

· Vestjylland Forsikring

Årets Finansvirksomhed 2022

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs