FinansWatch

Tænketank ser flere udfordringer i at holde liv i medlemsdemokrati

Når to valg til repræsentantskabet i Forenet Kredit samlet set ikke kan lokke flere til stemmeurnerne end små 2000 privatkunder, kan det have rod i flere forskellige forklaringer, fortæller adm. direktør i Tænketanken Demokratisk Erhverv, Magnus Skovrind.

Det kan være svært at holde gang i et levende demokrati mellem valg i demokratiskejede virksomheder, mener direktør i tænketanken Demokratisk Erhverv. | Foto: Casper Dalhoff

Stemmedeltagelsen ved et valg til en demokratisk ejet virksomheds repræsentantskab afhænger i høj grad af parametre som valgets tilgængelighed, kendskabet til valget og kravet om en kvalificeret debat.

Det fortæller Magnus Skovrind Petersen, der er direktør for presse og eksterne relationer i tænketanken Demokratisk Erhverv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensiondanmark udnævner ny chef for alternativer

Chef for alternative investeringer i Pensiondanmark, Kim Nielsen, har takket ja til et job som investeringsdirektør i et nyetableret familiekontor. I Pensiondanmark tager et kendt ansigt dirigentstokken.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs