FinansWatch

Forsikringsagentur får nye hovedejere og sigter efter kundeportefølje på en halv milliard

Fire investorer sætter sig på majoriteten af dansk forsikringsagentur, som sigter efter at ramme 500 mio. kr. i kundeportefølje inden for nogle år. De nye ejere har tråde til omdiskuteret elselskab, men direktøren for forsikringsagenturet understreger, at agenturet fortsætter som selvstændigt selskab.

Magnus Kjøller, der er bosiddende i Dubai, er en af de nye investorer i ABCforsikring. | Foto: Magnus Kjøller Holding / PR

Forsikringsagenturet ABCforsikring får ny hovedejer i form af selskabet Umbrella Corp., som fire investorer står bag. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Magnus Kjøller Holding, der er en af de nye investorer i agenturet, og Det Centrale Virksomhedsregister, CVR.

Ifølge CVR sidder den hidtidige ejer Eilif Nørgaard, der også er adm. direktør for ABCforsikring, på en ejerandel på 20-25 pct., mens de fire nye investorer altså ejer hovedparten af selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs