FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Fredag aften bragte B.T. en lang og omfattende artikel, som kunne fortælle, at forbundsformanden i 3F, Per Christensen, af to omgange har levet et dobbeltliv i flere år. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Hovedbestyrelsen i fagforbundet 3F, der har flere end 250.000 medlemmer, mødes ekstraordinært i næste uge for af få "nogle afklaringer" i forbindelse med en historie, B.T. lørdag skrev om formand Per Christensens dobbeltliv.

Ifølge B.T. har formanden i en årrække haft flere sideløbende forhold til i alt fire kvinder, og avisen mener at vide, at en lejlighed, som 3F er involveret i via en fond, såvel som forbundets advokat undervejs været blandet ind i Per Christensens forhold til kvinderne.

3F's næstformand, Tina Christensen, forklarer i en mail til B.T., at den seneste tids oplysninger kræver afklaringer.

”Vi er naturligt nok blev spurgt til nogle af de ting, der står i BTs artikel. Og vi holder et møde for at få nogle afklaringer. Med de oplysninger vi har i sagen, har vi ikke kendskab til forhold, der tyder på misbrug af hverken embede eller 3F-midler i forbindelse med Per Christensens privatliv. Vi mødes netop for at få en snak om de forhold, der spørges til,” skriver Tina Christensen til BT.

Ifølge fagforbundets presseafdeling har Per Christensen ingen kommentarer til sagen, men henviser til to opslag, som han har lagt på Facebook.

Her beskriver han selv forholdene som "utroskab" og tilføjer, at han på ingen måde har ladet sagen påvirke sit arbejde som forbundsformand.

Der skal være hovedbestyrelsesmøde i den kommende uge. Ifølge Berlingskes oplysninger vil mødet finde sted torsdag klokken 13.

Udover at være forbundsformand, er Per Christensens formand for bestyrelsen i Pensiondanmark, der forvalter mange af 3F-medlemmernes pensionsopsparing, ligesom han er formand for Arbejdernes Landsbanks bestyrelse.

Han sidder desuden i bestyrelsen for gasselskabet Evida, for A-pressen, som er en medievirksomhed ejet af fagbevægelsen, for Det Kongelige Teater, for Sund & Bælt og for Det Energiteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram, EUDP, der hører under Erhvervsstyrelsen og yder økonomisk støtte til ny energiteknologi.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs