FinansWatch

Evergrande i laveste niveau nogensinde før rentebetalinger

Aktien i kriseramte Evergrande falder med 20 pct., efter at selskabet har meldt ud, at det vil engagere sig med udenlandske kreditorer om en restruktureringsplan.

Foto: Aly Song/REUTERS / X01793

Aktien i den kriseramte kinesiske boliggigant Evergrande faldt mandag 20 pct. til det laveste niveau nogensinde på markedet i Hongkong.

Selskabet meddelte sent fredag, at det planlægger "aktivt at engagere" sig med udenlandske kreditorer om en restruktureringsplan.

Det er ifølge Bloomberg News den mest eksplicitte anerkendelse fra selskabet hidtil om, at selskabets store gæld på 300 mia. dollar ikke er holdbar.

Senere mandag står selskabet foran en test, idet en 30-dages henstandsperiode for betalinger af renter på to obligationslån i dollar forfalder.

Oprindeligt skulle renterne på de pågældende obligationer være blevet betalt 6. november, men selskabet fik en måned ekstra til betalingerne.

Betalingerne omfatter 41,9 mio. dollar i rente på en obligation med udløb i 2022, og 40,6 mio. dollar i renter på en obligation med udløb i 2023.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs