FinansWatch

Tryg-topchef efter historisk opkøb: Holder øje med muligheder i Norge

Trods det nylige historiske opkøb i Sverige og Norge vil forsikringskoncernen Tryg fortsætte med at holde øje med mulighederne for nye opkøb.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Der er dog ingen kløe i fingrene for, at der skal ske noget på den front her og nu, hvor der udestår en stor opgave med at integrere nyerhvervelserne.

Det siger Trygs administrerende direktør, Morten Hübbe, i et interview med MarketWire i London tirsdag i forbindelse med forsikringskoncernens kapitalmarkedsdag.

"Det korte svar er vel ja," siger han på spørgsmålet om, hvorvidt opkøb også er en del af agendaen for den kommende strategiperiode frem til udgangen af 2024, som selskabet løftede sløret for tirsdag.

"Det er altid utroligt svært at spå om, og nu skal vi jo have fokus på at integrere og få succes med det, vi har købt. Men efter den her integration, så bliver Danmark og Sverige vores to største markeder – og Norge altså mindst," siger Morten Hübbe.

Derfor vil Tryg også holde øje med, hvad der måtte byde sig af muligheder på det norske marked.

"Det vil vi holde øje med, men vi har ikke nogen kløe i fingrene, og vi er utroligt opmærksomme på, at det er det helt rigtige, til den helt rigtige pris og på det helt rigtige tidspunkt - og det helt rigtige tidspunkt er nok ikke nu."

"Men ja, vi holder øje," siger Morten Hübbe.

Tryg-direktør meget fortrøsningsfuld med at nå synergier fra gigaopkøb 

Morten Hübbe varsler opgør med dårlig udvikling i forretningsben  

Tryg vil sparke gang i væksten i den svenske forretning 

Tryg vil være førende på bæredygtighed i Norden 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs