FinansWatch

Skatteminister får kritik for rosenrød præsentation af ejendomsvurderinger trods advarselslamper

Statens eget it-tilsyn ser væsentlige udfordringer og behov for en radikal ændring, hvis man skal nå i mål med nye ejendomsvurderinger. Og at minister Morten Bødskov ikke nævnte dette på nyligt pressemøde får nu kritik.

Skatteminister Morten Bødskov (S) | Foto: Miriam Dalsgaard

Det er "ikke umuligt" at komme i mål med ejendomsvurderinger, men det vil kræve en "turnaround," "radikale" ændringer og ekstern hjælp, lød det for nyligt fra statens it-tilsyn, men det undlod skatteminister Morten Bødskov (S) at nævne, da han lancerede udsendelse af de første ejendomsvurderinger i sidste uge, skriver Berlingske.

It-professorer udlægger et billede af en sønderlemmende kritik fra rapporten, og fra de politiske modstandere er der heller ikke meget hjælp at hente. Dansk Folkepartis skatteordfører Dennis Flydtkjær udlægger det overfor Berlingske således:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs