FinansWatch

Lars Seiers blockchain-projekt lanceres onsdag

Blockchain-projektet Concordium bliver lanceret onsdag efter tre års udvikling.

Foto: Tariq Mikkel Khan

Lars Seiers blockchain-projekt Concordium vil efter tre års arbejde og udvikling blive lanceret onsdag d. 9. juni. Det skriver Finans på baggrund af et Linkedin-opslag.

"Som I ved, har Concordium Blockchain været mit primære projekt de sidste tre år. Jeg opdagede første gang blockchain omkring 2012 og siden har det været en lang og utroligt spændende rejse i et nyt forretningsområde, der kommer til at definere fremtiden," skriver Lars Seier på Linkedin.

Han sammenligner blockchain med da internettet først kom til.

"Jeg er taknemmelig over at have oplevet og været med på forreste række i tilblivelsen af hele TO transformative globale nyskabelser. Der kommer højst en hver generation og det gælder om ikke at misse dem. Men efter mere end tre års hårdt arbejde, er vi klar til at lancere første version af Concordium," skriver han.

Concordium går ud på at lave en global betalingsinfrastruktur, der skal skære fordyrende mellemled som eksempelvis banker ud, når der skal overføres penge.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs