FinansWatch

Vækstfonden åbner for genstartspulje med tre mia. kr.

Staten og dennes investeringsfond i Vækstfonden åbner nu for en pulje, der skal give mulighed for, at virksomheder kan søge om "tålmodig kapital" til at komme igennem coronapandemien.

Rolf Kjærgaard, adm. direktør i Vækstfonden. | Foto: PRVækstfonden

Endnu en mulighed åbner sig nu for kriseramte virksomheder, der mangler økonomiske midler til at klare sig gennem coronapandemiens økonomiske konsekvenser.

Det sker, fordi en såkaldt genstartspulje på tre mia. kr. under den statslige investeringsfond Vækstfonden nu åbner. Det skal give "tålmodig kapital" i form af enten egenkapital eller ansvarlige lån.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs