FinansWatch

Mavesår sender erhvervsminister Kollerup på orlov

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) går på sygeorlov. Han erstattes af Dan Jørgensen, nuværende klimaminister.

Foto: Erhvervsministeriet / PR

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) tager sygeorlov fra dags dato. Klimaminister Dan Jørgensen (S) bliver fungerende erhvervsminister.

Det skriver Statsministeriet i en meddelelse.

"Som følge af, at erhvervsminister Simon Kollerup på grund af sygdom midlertidigt er forhindret i at varetage ledelsen af Erhvervsministeriet, er ledelsen af de under erhvervsministeren hørende opgaver overdraget til klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen," skriver Statsministeriet.

Simon Kollerup står i spidsen for de forhandlinger om erstatning til minkavlerne, der siden november har kørt i Folketinget.

På det sociale medie Facebook beretter Kollerup, at der er tale om et mavesår.

"(...) Inden jul måtte jeg blive hjemme med, hvad jeg troede bare var et maveonde, men som viste sig at være et mavesår. Jeg håbede, at jeg kunne være tilbage på fuld kraft igen nu. Men efter anbefaling fra min læge vil jeg være sygemeldt nogle uger endnu. Det er frustrerende (virkelig!) for jeg brænder for at komme tilbage og fortsætte arbejdet med mine kolleger fra alle partier i Folketinget. Men sådan må det desværre være," skriver Simon Kollerup.

Det fremgår videre, at han vil være tilbage "inden alt for længe."

Erhvervsminister døjer med følgevirkninger af sygdom i december  

 

Mere fra FinansWatch

Debat: Open insurance-revolutionen er allerede godt i gang

Open Insurance: Med Open Insurance vil vi se en bevægelse hvor de etablerede forsikringsselskaber tvinges til at udstille policeoplysninger, så tredjeparter kan bygge services ovenpå de traditionelle koncessioner. Men det er der ikke rigtig noget nyt i. Det nye er, at vi i F&P bliver tvunget ind i et mindset, hvor den digitale platform er produktet i sig selv. Det stiller krav til samspillet mellem strategi, forretning og teknologi, skriver Lars Albert Ahnfeldt Beck Thomsen, Managing Partner i Trustworks.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs