FinansWatch

Bloomberg: Brexit-aftale kan komme allerede i næste uge

Allerede i starten af næste uge kan der lande en i brexitforhandlingerne, vurderer kilder.

Foto: Henry Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Storbritannien og EU er måske på vej mod en aftale i brexit-forhandlingerne allerede i starten af næste uge, da de to partner nærmer sig hinanden på de største stridspunkter.

Anonyme kilder fortæller ifølge Bloomberg News, at man er i gang med at forberede offentliggørelsen af et muligt gennembrud i forhandlingerne så tidligt som den kommende mandag - dog uden en fastlagt dato.

Der er dog stadig mulighed for, at forhandlingerne bryder sammen, da partnere stadig er uenige om flere emner.

En endelig aftale vil eksempelvis kræve, at Storbritannien tager stilling til at indgå kompromiser - særligt i forhold til fiskeriet i de britiske farvande, siger de anonyme kilder ifølge Bloomberg News.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs