FinansWatch

Forsamlingsforbud strammes og alle opfordres til hjemmearbejde

Fra lørdag klokken 12 og til og med 4. oktober sænkes forsamlingsforbuddet i hele landet til 50 personer, siger statsminister Mette Frederiksen på pressemøde, hvor der blandt andet også opfordres til hjemmearbejde.

Mette Frederiksen | Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Forsamlingsforbuddet strammes i hele landet, så man maksimalt må mødes 50 personer. Desuden opfordres alle til hjemmearbejde i det omfang, det er muligt.

Det oplyser statsminister Mette Frederiksen (S) på et pressemøde fredag eftermiddag, hvor der indføres der flere restriktioner - restriktioner, der allerede er indført i 17 kommuner i København og omegn. Dertil kommer også nye tiltag og anbefalinger til.

Fra regeringen lyder det:

* Restauranter, barer og caféer skal lukke klokken 22 i hele landet. Restriktionerne har siden torsdag været aktuelle for beværtninger i hovedstadsområdet.

* Der indføres krav om mundbind eller visir, når man står eller går på en restaurant indføres i hele landet. Og det gælder både gæster og ansatte.

* Andre arbejdspladser - både private og offentlige - opfordres til at lade medarbejdere arbejde hjemmefra, i det omfang det er "muligt og hensigtsmæssigt".

* Der indføres skærpede besøgsrestriktioner på sygehuse og plejehjem.

* Forsamlingsforbuddet sænkes til 50 personer i hele landet.

* Restriktioner og anbefalinger gælder fra lørdag 19. september.

Kilde: Regeringen.

Mere fra FinansWatch

Nets vil sælge MitID og NemID

Nets vil være europamester i betalinger, og det betyder, at man vil sælge et andet forretningsområde: Det der står for driften af MitID og NemID. Betalingsvirksomheden er ved at afsøge markedet for en potentiel køber. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs