FinansWatch

Saxo Bank direktør om corona-krise: Vi er stadig bekymret for markedet

Selvom Saxo Bank selv er kommet ud med et positivt halvårsregnskab, så lurer bekymringen for en stor regning fra coronakrisen. Det siger adm. direktør Kim Fournais.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Det er et "vildt tilfredsstillende" regnskab, som Saxo Bank har fremlagt for første halvår af 2020, siger adm. direktør Kim Fournais, men han er samtidig bekymret for en regning fra coronakrisen, som han er overbevist vil komme til at ramme de finansielle markeder

Det skriver Berlingske.

Saxo Bank-direktøren mener, det vil være naivt at forvente, at der ikke kommer til at være problemer på de finansielle markeder fremadrettet.

"Vi har aldrig haft mere gæld, virksomhederne går konkurs, regeringer lukker stadig ting ned, og nu begynder der helt åbenlyst at blive talt om, hvordan regningen skal betales. Så personligt er jeg bekymret for, om aktiemarkedet holder på den måde, det gør nu," siger han.

 

Mere fra FinansWatch

Nets vil sælge MitID og NemID

Nets vil være europamester i betalinger, og det betyder, at man vil sælge et andet forretningsområde: Det der står for driften af MitID og NemID. Betalingsvirksomheden er ved at afsøge markedet for en potentiel køber. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs