FinansWatch

Finanstilsynet henter ny pressechef hos Erhvervsministeriet

"Jeg ser frem til at gå det spadestik dybere i et emne, der i forvejen har fyldt det meste af kalenderen i min tid som pressechef i Erhvervsministeriet," lyder det fra den nye pressechef.

Foto: Lars Krabbe/Ritzau Scanpix

Finanstilsynet får ny mand i spidsen for håndtering af pressen. Navnet på den nye pressechef er René Gyldensten, som kommer fra samme stilling i Erhvervsministeriet.

Det fremgår af den nye pressechefs Linkedin-profil. Her oplyser René Gyldensten, at indsatsen mod hvidvask og anden finansiel kriminalitet bliver hans særlige ansvar, og det glæder ham.

"Jeg ser frem til at gå det spadestik dybere i et emne, der i forvejen har fyldt det meste af kalenderen i min tid som pressechef i Erhvervsministeriet," lyder det fra pressechefen i opslaget.

Dertil forventer René Gyldensten at bidrage til at styrke Finanstilsynets synlighed og kommunikationslinje.

"Jeg forbliver dermed ansat i koncernen, men jeg kommer naturligvis til at savne mine kolleger, chefer og samarbejdspartnere helt vildt. Dog vil mange af mine lidelsesfæller i pressen fortsat have mig i røret, når der skal tales om hvidvask og alt det andet," skriver han videre.

Finans Danmark har svært ved at se rationale for besparelser i tilsynet 

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs