FinansWatch

Credit Suisse overrasker med større overskud end ventet

Den schweiziske storbank Credit Suisse overgik i andet kvartal analytikernes forvetningerne både i forhold til nettoindtægterne og det samlede overskud.

Foto: Arnd Wiegmann / Reuters / Ritzau Scanpix

Både nettoindtægterne og det samlede overskud overgik forventningerne i årets andet kvartal hos den schweiziske bank Credit Suisse.

Nettoindtægterne endte på 5,58 mia. schweizerfranc i andet kvartal, og det var højere end omsætningen på 5,34 mia. schweizerfranc, som analytikerne havde sat næsen op efter forud for onsdagens regnskabsoffentliggørelse, viser estimater indsamlet af selskabet selv.

Indtægterne endte dermed stort set på niveau med andet kvartal året forinden, og i år var kvartalet præget af lavere indtægter i finanskoncernens investeringsbankforretning, der går under navnet Investment Banking & Capital Markets.

Til gengæld voksede indtægterne i perioden i forretningsområdet globale markeder og i banken Swiss Universal Bank, fremgår det af regnskabet.

I andet kvartal kunne Credit Suisse fremvise et overskud på 937 mio. schweizerfranc, og det overraskede også analytikerne, der havde ventet et samlet plus på bundlinjen på 788 mio. schweizerfranc, viser estimaterne.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs