FinansWatch

"Folk drak igennem og gik på arbejde og kunne dårligt nok huske, hvad de selv hed"

I 80'erne kom Nina Movin ind i den farverige børsmæglerbranche, hvor der blev festet vildt. Handelsgulvet var en kampplads, og det handlede primært om at tjene flest penge til sig selv. I dag skal hun stadig få pengene til at yngle som chef i Otto Mønsteds Fond. Forskellen er, at jo flere penge hun tjener, jo flere penge er der også til gode formål.

Nina Movin, tidligere aktiechef i Nordea, skal som adm. direktør i Otto Mønsted Fond få pengene til at vokse, så de kan deles ud til blandt andet studerende. | Foto: Bidstrup Stine / Ritzau Scanpix

Formålet er stadig at tjene penge – og så mange som muligt. Men hvor det tidligere var som aktiechef på handelsgulvet, at hun skulle få pengene til at vokse, er målgruppen i dag en helt anden. FinansWatch er på rundtur hos den sidste generation af klassiske børsmæglere i Danmark. I dag er vi nået til Nina Movin.

For som direktør for Otto Mønsted A/S og Otto Mønsteds Fond - der stadig ejer margarinefabrikken, som producerer OMA Margarine - er opgaven at forvalte formuen på 750 mio. kr., så der er penge til uddeling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs