FinansWatch

Nets' udskældte bonus trækkes ind i forhandlinger om ny Dankort-aftale

Det omdiskuterede bonusprogram, der kan indbringe en kreds af medarbejderne i Nets store beløb, mødes med forargelse og kommer til at være i "baghovedet" og præge stemningen i forhandlingerne om en ny Dankort-aftale i detailbranchen.

John Wagner, adm. direktør i De Samvirkende Købmænd. | Foto: Carsten Snejbjerg/Ritzau Scanpix

Nets' omdiskuterede bonusprogram kan blive et ømtåleligt emne i de kommende forhandlinger med den danske detailhandel om en ny Dankort-aftale, når den nuværende aftale fra 2013 udløber i 2020. Det skriver Berlingske.

"Det er ingen tvivl om, at stemningen i et sådant forhandlingsforløb vil blive præget af, at det bestemt ikke er et foretagende, der er nødlidende, eller med en direktion, som på nogen måde er underbetalt. Tværtimod," siger John Wagner, adm. direktør for De Samvirkende Købmænd.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs