FinansWatch

Nets-chef i bonus-retssag: Kunne være gået konkurs

En alvorlig fejl i Nets kunne have fået fatale konsekvenser. Det kom frem i retssagen, hvor en tidligere Nets-medarbejder har sagsøgt sin tidligere arbejdsgiver.

Foto: PR

Nets stod i slutningen af 2014 i en situation, som potentielt kunne have betydet konkurs for selskabet. Sådan lød det fra Nets' topchef, Bo Nilsson, i en retssag, hvor en forhenværende Nets-medarbejder har sagsøgt sin tidligere arbejdsgiver. Det skriver Børsen.

Der manglede penge på det svenske marked, og Nets undgik ifølge Børsen kun konkurs, fordi selskabet havde den fornødne likviditet. Situationen fik Bo Nilsson til at give en påtale til den tidligere Nets-medarbejder Ralitsa Møller, som har sagsøgt Nets. Hun har i løbet af retssagen hævdet, at Bo Nilsson kunne finde på at råbe af sine medarbejdere. Noget, Bo Nilsson selv har afvist.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs