FinansWatch

Trump vil indsætte en af sine egne i Federal Reserve-ledelsen

Anonyme kilder siger til Bloomberg, at Donald Trump har planer om at indsætte republikaneren Herman Cain i bestyrelsen hos den amerikanske centralbank, Federal Reserve.

USA's præsident, Donald Trump, har planer om at indsætte republikaneren Herman Cain i bestyrelsen i den amerikanske centralbank, Federal Reserve.

Det skriver Bloomberg News med henvisning til anonyme kilder med indblik i sagen.

Herman Cain stillede op som intern kandidat hos Republikanerne til præsidentvalget i 2012, hvor Mitt Romney dog endte med at blive partiets endelige kandidat.

Donald Trump kan vil offentliggøre nomineringen af Herman Cain offentligt meget snart, mener nyhedsbureauets kilder at vide. Dog skal Senatet stadig godkende Herman Cain, før han kan blive en del af centralbankledelsen.

Donald Trump har flere gange tidligere kritiseret chefen for Federal Reserve, Jerome Powell, for at løfte renterne for meget og dermed afspore den gode udvikling i økonomien.

Ifølge Bloomberg News har præsidenten endda tidligere overvejet at fyre Powell, der afløste Janet Yellen i februar sidste år.

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs