FinansWatch

Ritzau går ind i markedet for selskabsmeddelelser

Fra 1. april vil Ritzaus Bureau distribuere børsnoterede virksomheders selskabsmeddelelser i samarbejde med tre nordiske nyhedsbureauer i Sverige, Norge og Finland.

Foto: Ritzau

Fra april vil Ritzaus Bureau udsende selskabsmeddelelser for børsnoterede selskaber. Det skriver Ritzau selv i en pressemeddelelse.

Udsendelsen af selskabsmeddelelserne vil ske i samarbejde med de tre nordiske nyhedsbureauer TT (Sverige), NTB (Norge) og STT (Finland), men distributionen foregår gennem gennem "Via Ritzau", der distribuerer pressemeddelelser fra den offentlige sektor, virksomheder og organisationer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs