FinansWatch

Lars Seier hyrer Anders Fogh Rasmussen som strategisk rådgiver

Lars Seier Christensen har hyret tidligere dansk statsminister og NATO-generalsekretær som strategisk rådgiver til stort blockchainprojekt.

Anders Fogh Rasmussen | Foto: Ritzau Scanpix/Niels Ahlmann Olesen

Investor og iværksætter Lars Seier Christensen, der var med til at stifte Saxo Bank, henter nu Anders Fogh Rasmussen ind som strategisk rådgiver til sit store blockchainnetværk Concordium.

Det oplyser Concordium i en meddelelse til FinansWatch.

Anders Fogh Rasmussen er tidligere dansk statsminister og NATO-generalsekretær og har siden da arbejdet som adm. direktør for Rasmussen Global, et international rådgivningsfirma, som han selv har stiftet.

"I lyset af Concordium Networks enorme rækkevidde og potentiale er det yderst vigtigt for Concordium Foundation at kunne udnytte den viden, som mennesker med uvurderlig, dybtgående strategisk ekspertise ligger inde med," udtaler Lars Seier Christensen, formand for Concordium, i meddelelsen.

Central rolle i ekspansionsplaner

Han fortæller videre, at Anders Fogh Rasmussen kommer til at "spille en central rolle i vores globale ekspansionsplaner, hvor vi vil gå ind på områder, hvor der er brug for en blockchain-løsning til gennemførelse af sikre private transaktioner, samt til at kommunikere med offentlige myndigheder, som vil kunne få gavn af indførelsen."

"Vores netværk vil støtte sikre valgsystemer til beskyttelse af civilsamfundets institutioner, som er fundamentale for et velfungerende demokrati. Med Anders' rådgivning vil Concordium være bedre rustet til at blive et verdensomspændende, troværdigt netværk for sikre transaktioner, især gennem en forbedring af valghandlingers integritet," udtaler Lars Seier Christensen.

Anders Fogh Rasmussen supplerer i meddelelsen:

"Vi er kun lige begyndt at se de fordele, som blockchain-teknologien vil få for vores samfund, herunder for vores demokratiske processer. Concordiums blockchain-baserede valgløsning gør det muligt at gennemføre en valghandling på en troværdig, hurtig og omkostningseffektiv måde. Jeg er glad for at kunne arbejde sammen med Concordium for at sikre, at hver eneste stemme bliver talt med."

FinansWatch bragte for nylig et stort interview med Lars Seier Christensen om hans blockchainnetværk Concordium, der koster et treciftret millionbeløb at bygge.

Interviewet kan læses her:

Lars Seier ser paralleller til internettet: "Blockchain er en meget vigtig innovation, som vil få radikal indflydelse" 

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs