FinansWatch

Nets-direktør efter 2018-regnskab: Tre ting har været vigtige for os

Flere nøgletal er gået den forkerte vej i 2018, men det er der en god grund til, lyder det fra Klaus Pedersen, finansdirektør i Nets.

Foto: Sebastian G. Brandenhoff

Omsætning, driftsresultat og nettooverskud er faldet fra 2017 til 2018, men Klaus Pedersen, finansdirektør i Nets, er både rolig og tilfreds, da betalingsvirksomheden er gået et skridt tilbage for at kunne gå to skridt frem. Det skriver Finans.

"2018 var det første år for os efter børsexiten og dermed også det første år i vores transformationsrejse. Derfor har tre ting været vigtige for os. En europæisk ekspansion med et bedre fodfæste i Tyskland og Polen. Investeringer i vores produkter og platforme med fokus på en langsigtet vækstmotor. Og opgraderede tekniske og kommercielle kompetencer blandt medarbejderne. Det har været vores prioriteter," siger Klaus Pedersen om kapitalfonden Hellman & Friedmans afnotering af Nets i februar 2018, til Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs