FinansWatch

Lokale banker har ikke ikke travlt med at lukke ny dankortaftale

De lokale pengeinstitutter har ikke travlt med at få lukket nye dankortsaftaler, selvom både Nordea og Danske Bank for længst har fået deres i hus.

Foto: /ritzau/Thomas Borberg

Omkring 50 lokalbanker i Danmark mangler stadig at lukke en ny dankortaftale med Nets, der står bag dankortet. Det vækker undren, skriver Finans.

Det hænger bl.a. sammen med, at foreningen Lokale Pengeinstitutter i januar gav klart udtryk for sin opbakning til Visa-dankortet på et tidspunkt, hvor ledelsen i Jyske Bank meldte ud, at man ville droppe kortet. Kort efter endte både Danske Bank og Nordea dog med at underskrive nye 5-årige dankortaftaler, der også indebærer en forsikring om fortsat at udbyde Visa-dankortet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs