FinansWatch

Ny pantelåner når break-even efter tre måneder

Tre unge iværksættere vil være et attraktivt lånealternativ for Danmarks økonomiske elite. Allerede nu er selskabet fem måneder foran budget.

De tre iværksættere tager imod alt fra diamanter til dunjakker mod udbetaling af kolde kontanter ifølge Børsen.

Højtlønnede chefstillinger er blevet opsagt, for at de tre unge iværksættere Sander Rasmussen, Alexander Lundkvist og Thomas Persson på fuld tid kan kaste sig ind i Pantsat.dk - et nyt lånealternativ, der har bund i den gamle pantelånermodel, skriver Børsen

Selskabet blev stiftet i november og har i dag cirka 800.000 kr. udlånt - et beløb, der ligger lige over Pantsat.dk's break-even punkt.

"Vi er fem måneder foran vores budget og har cirka 70 aktive kunder i dag, men der er tusindvis derude. Vi kradser kun lige overfladen," siger Sander Rasmussen til avisen.

De tre iværksættere ser potentiale for virksomheden på tværs af landet. Lige nu har de en onlineplatform samt en forretning i København. Målet er at åbne endnu en butik i Aarhus inden for et år.

Pant i Alt: Vi er ikke pantelånere 

Danmarks rigtige pantelåner tilpasser sig konkurrencen 

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs