FinansWatch

Jyske Realkredit tilbyder som de første boliglån med rente på 0

Renten på et nyt 10-årigt boliglån udbudt af Jyske Realkredit er historisk lav.

Foto: Ritzau Scanpix/Simon Fals

Jyske Realkredit har netop besluttet som de første i Danmark at tilbyde boligejere et 10-årigt boliglån med fast rente på 0 pct. Det skriver Finans.

"Vi har altid regnet med 0-renter i realkreditten og i den økonomiske teori, men jeg havde aldrig drømt om, at det skulle blive til virkelighed," siger boligøkonom i Jyske Realkredit, Mikkel Høegh, til avisen.

Tiltaget kommer på bagkant af de seneste dages rentefald, hvor det 10-årige lån med rente på 0,5 pct. har rundet kurs 100 og tilbud i lånet dermed er lukket for i år. Kursen i det nye lån ventes at blive 97,3 pct., skriver Finans.

Selvom der ikke skal betales renter af lånet, bliver det ikke helt gratis, idet der skal betales bidrag. Det ventes desuden, at de øvrige realkreditinstitutter de kommende dage ligeledes vil præsentere et nyt 10-årigt lån.

Ny rapport: Realkreditten holder bidragssatser i ro men skruer op for gebyrer

Nordea Kredit mister markedsandele 

Mere fra FinansWatch

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs