FinansWatch

Nasdaq overbyder Euronext i bud på Oslo-børsen

Nasdaq vil købe børsen i Oslo for, hvad der svarer til 5 mia. danske kr. og overbyder dermed det tilbud, som Euronext fremsatte før jul. Euronext har imidlertid allerede tilsagn fra aktionærer, der repræsenterer mere end 50 pct. af aktierne, men Oslo-børsens bestyrelse anbefaler tilbuddet fra Nasdaq (Opdateret).

Foto: Nasdaq

Nasdaq har fremsat et bud på Oslo-børsen, og dennes bestyrelse anbefaler aktionærerne at takke ja til tilbuddet, der lyder på 152 norske kr. per aktie inklusive en årlig rente på 6 pct. på tilbudsprisen. Det fremgår af en meddelelse fra Nasdaq.

Købstilbuddet lægger 5 pct. til det bud, som Euronext fremsatte inden jul på 145 norske kr. per aktie, eksklusive den rente, som Euronext har tilbudt at betale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs