FinansWatch

Sparekasse lukker filial på grund af mangel på arbejdskraft: "Det er da et problem for lokalsamfundene"

Mangel på kvalificeret arbejdskraft betyder, at Sparekasse må lukke filial i Midtjylland, og sparekassen oplever samme problem flere andre steder.

Kjellerup-filial må lukke på grund af manglende arbejdskraft. "Når vi skal køre en afdeling, må vi være sikre på, at der er de kompetencer, der skal være," siger områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, Pia Avnsted. | Foto: PR

Sparekassen Kronjylland har været nødt til at lukke sin bankfilial og hæveautomat i den midtjyske by, Kjellerup. Det skriver Midtjyllands Avis.

Men det er hverken på grund af mangel på kunder eller dårlige resultater, fortæller områdedirektør i sparekassen, Pia Avnsted, til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs