FinansWatch

BNY Mellon overgik forventninger i fjerde kvartal

Bundlinjen i investeringsbanken Bank of New York Mellon landede blødere, end markedet havde forventet.

Den amerikanske investeringsbank Bank of New York Mellon stiger onsdag med 1,7 pct., efter offentliggørelsen af regnskabet for fjerde kvartal, hvor bundlinjen overgik markedets forventninger.

Banken kom gennem sit fjerde kvartal med et justeret overskud per aktie på 99 cent, mens de samlede indtægter landede på 4,01 mia. dollar. Analytikerne havde ifølge Bloomberg News regnet med en indtjening per aktie på 93 cent og samlede indtægter på 4,02 mia. dollar.

Forklaringen på de lidt lavere samlede indtægter end ventet skal blandt andet findes i, rentemarginalen endte på 1,24 pct. i perioden, hvor Wall Street havde ventet 1,28 pct.

Det justerede nettoresultat blev i perioden på 987 mio. dollar mod ventede 918 mio. dollar.

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs