FinansWatch

Salling Group melder sig ind i Visadankort-krig

Detailhandelskæden, der står bag bl.a. Netto, Salling og Føtex, bakker Coop op i kritikken af Jyske Banks planer om at skrotte Visadankortet. 

Foto: /ritzau/Thomas Borberg

Efter Coops topledelse i sidste uge rettede kritik mod Jyske Bank for at ville droppe dankortet for at forbedre sin indtjening, følger landets største detailkoncern, Salling Group, trop og opfordrer banken til at droppe planerne. Det skriver Finans.

"Fuldstændig ærligt: Dankortet er den billigste løsning for os og dermed også den billigste løsning for kunderne," siger Mads Hvitved Grand, kommunikationsdirektør i Salling Group, og tilføjer, at regningen for koncernens betalingsløsninger i sidste ende lander hos kunderne, skriver Finans.

Han mener, det vil være i "alles interesse", hvis bankerne og detailhandlen går sammen og indgår en aftale om dankortet i sin nuværende form. I Coop har man direkte opfordret til politisk indgreb, hvis Jyske Bank ikke kommer på andre tanker.

Jyske Bank har til Finans oplyst, at man holder fast i planerne om at skrotte Visadankortet.

Jyske Bank holder fast i opgør med Visadankortet

Coop stemmer i med forsvar for Dankortet efter Jyske Bank-udmelding 

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs