FinansWatch

Fynsk milliardær køber sig ind i Lars Seiers kryptosats

Lars Seier får nu selskab af en fynsk rigmand i ejerkredsen af ny kryptovalutavirksomhed, skriver Børsen.

Milliardæren Erik Skjærbæk køber sig nu ind i Lars Seiers kryptovalutaprojekt. | Foto: Jesper Mortensen/Polfoto

Lars Seiers største sats siden Saxo Bank er kryptovalutaselskabet Concordium, og selvom han angiveligt har penge til at betale for alt selv, har rigmanden nu fået en investering fra den fynske milliardær og Parken-medejer Erik Skjærbæk.

Det skriver Børsen.

Erik Skjærbæk investerer 5-10 mio. kr. i projektet, skriver avisen. Han tjente oprindeligt sin formue på salget af en produktionsvirksomhed, og det er da heller ikke kærlighed til kryptovaluta, der driver ham i det nye projekt.

"Jeg har tværtimod grinet af alle dem, der har købt bitcoin og ether og alt det der. Det tror jeg ikke på. Jeg tror ikke på kryptovalutaer, men jeg tror på blockchain-teknologien som noget, der vil være vigtigt fremadrettet," siger han.

Lars Seiers fintech-satsning opruster med tidligere Nasdaq-chef 

Profileret advokat sætter sig i front for milliardærs pengetank 

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs