FinansWatch

Et holdbart arbejdsliv: Fysisk og mental sundhed bliver afgørende for finansansatte

Digitalisering og længere tid på arbejdsmarkedet vil fremover påvirke de finansansattes arbejdsliv. Ifølge Finansforbundet bliver det vigtigt at gå i dybden med arbejdsorganisering, ledelse og sundhed for at sikre et holdbart arbejdsliv for ansatte i finanssektoren, fortæller formand i ny serie på FinansWatch.

Arkivfoto. | Foto: PR

Hvordan holder man som finansansat på arbejdsmarkedet, til man er 70 eller ældre? Og hvordan skaber man et sundere arbejdsliv, samtidig med at digitaliseringen medfører store forandringer i måden, finansansatte kan arbejde på.

FinansWatch sætter i den kommende tid fokus på, hvordan man skaber et holdbart arbejdsliv i finanssektoren i en tid med store forandringer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs