FinansWatch

Hvidvask, imagemålinger og "bare ben": Her er de mest populære historier fra 2018

Hvidvasksagen i Danske Bank fyldte en stor del af mediebilledet i 2018 og var også efterspurgt blandt læserne på FinansWatch. Men også artikler om imagemålinger og sommerpåklædning i finanssektoren var blandt de mest læste historier i løbet af året. 

2018 vil i finanssektoren især blive husket for én ting: Den enorme hvidvasksag i Danske Bank, som voksede og voksede, og som endte med at koste både topchefen og bestyrelsesformanden posterne i landets ubestridt største bank.

At hvidvasksagen har fyldt meget, vidner en opgørelse over de mest læste historier fra 2018 på FinansWatch også om.

Ud de 15 mest læste historier handler fem af dem om hvidvasksagen. Dertil kommer to andre historier om ledelsesændringer i Danske Bank i foråret, inden skandalen for alvor eskalerede.

Men foruden en lang række artikler om hvidvasksagen har læserne på FinansWatch også fulgt flittigt med i, hvordan finansselskabernes image har udviklet sig. En stribe af de mest læste artikler i 2018 omhandlede således forskellige imagemålinger, og den mest læste af alle historier handlede om undersøgelsen Medarbejderimage 2018.

Undersøgelsen, som er foretaget af FinansWatch i samarbejde med analysevirksomheden Wilke, ranglistede de banker, der opfattes mest positivt som arbejdsplads blandt de ansatte i sektoren (vinderen var en bank med base i Midtjylland – læs historien her).

Udover imageartiklerne var der blandt andet også stor interesse for historier om en fyringsrunde i en af datacentralerne, om Nykredits kommende hovedkvarter og ikke mindst om "bare ben i bankerne" – en rundspørge om, hvordan det egentlig ser ud med dresscoden hos bankfolkene i de varme sommermåneder. Læs eller genlæs artiklen, så du er klar til næste sæson, her.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs