FinansWatch

Saxo Bank bekræfter muligt bud på hollandsk mægler

Saxo Bank bekræfter, at man fører samtaler om en mulig overtagelse af den hollandske onlinemægler Binckbank. Det skriver banken i en meddelelse.

Foto: PR

Saxo Bank har fredag aften bekræftet, at man er i samtaler med hollandske Binckbank om en venlig overtagelse for en pris på 6,35 euro per aktie.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Meldingen fra Saxo Bank følger i kølvandet af en artikel fra Bloomberg News tidligere fredag aften, om at Binckbank taler med flere bejlere, herunder Saxo Bank.

"Saxo Bank bekræfter, at den er i diskussioner med Binckbank N.V. om en mulig kombination af forretningerne gennem et venligt og anbefalet offentligt bud fra Saxo Bank for al udstedt og udestående aktiekapital i Binckbank til en budpris på 6,35 euro per aktie ved kontant betaling," hedder det i meddelelsen fra Saxo Bank.

Aktiekursen på Binckbank lukkede fredag aften i 4,72 euro, hvorfor der eventuelt vil være tale om en præmie på næsten 35 pct. Binckbanks markedskapital var fredag på 318,6 mio. euro, hvorfor et bud til den omtalte pris per aktie samlet vil løbe op i 428,6 mio. euro eller knap 3,2 mia. kr.

Binckbank, der hører hjemme i Amsterdam, er en børsmægler, som udbyder handel med investeringspapirer via en online platform. I 2017 omsatte Binckbank for knap 149 mio. euro og fik et nettoresultat på 34,4 mio. euro. I første halvår af 2018 lød toplinjen på 75,9 mio. euro, mens bunden var på 21,9 mio. euro, ifølge data fra Bloomberg News.

Saxo Bank vinder sag om schweizerfranc i Sø- og Handelsretten

Saxo Bank i investoroffensiv: Lancerer ny investerings-app til private danskere 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs