FinansWatch

Dansk universitet har success med finger-betaling

Efter en prøveperiode indfører Copenhagen Business School nu mulighed for fingerbetaling i alle universitetets kantiner i samarbejde med blandt andet Nets.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Ida Guldbæk Arentsen

Snart vil alle Copenhagen Business Schools kantiner, Spisestuerne, have betalingssystemet Fingopay, der giver studerende mulighed for at betale med sine fingre. Det skriver CBS-mediet Wire.

Fingopay startede som en prøveløsning på CBS 19. april i år og løb i fire måneder. Hovedformålet var at se, om folk ville være interesseret i en såkaldt 'biometrisk betalingsløsning'. På CBS forventer man, at transaktionerne via Fingopay vil repræsentere cirka 10 pct. af det samlede antal transaktioner foretaget med Dankort i kantinerne, som på CBS kaldes Spisestuerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs