FinansWatch

Christian Hyldahl opsiger sin stilling i ATP

Christian Hyldahl har valgt at sige op som direktør for ATP. Det sker i kølvandet på historier om, at han i sin tid som chef i Nordea Markets stod bag spekulation om udbytteskat i Schweiz. Dele af omverden har ikke tillid til mig som direktør for ATP, lyder det fra Christian Hyldahl. (opdateret)

Foto: Ritzau Scanpix/Malene Anthony Nielsen

ATP's direktør Christian Hyldahl har valgt at stoppe i ATP. Det sker efter artikler i Børsen, hvor det fremgår, at Christian Hyldahl i sin tid i Nordea har været chef for den afdeling, der deltog i spekulation om udbytteskat i Schweiz i årene 2005-2008. Det fik flere folketingspolitikere til at kræve hans afgang.

"Jeg har i weekenden modtaget Christian Hyldahls opsigelse. Jeg vil gerne på hele bestyrelsens vegne benytte lejligheden til at takke Christian for hans dedikerede arbejde i ATP – og for den måde han personligt og ledelsesmæssigt har stillet sig i spidsen for at løfte det særlige ansvar, der påhviler ATP," udtaler Torben M. Andersen, bestyrelsesformand i ATP i en meddelelse fra ATP.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs