FinansWatch

Sparekassechef før børsnotering: "Jeg glæder mig, ligesom et lille barn gør til juleaften"

Direktør for Den Jyske Sparekasse, Claus. E. Petersen, er spændt forud for, at sparekassen torsdag går på børsen. Han tror på, at børsnoteringen kan give flere fordele for sparekassen og fortæller, at kursen kan falde til et stykke under den indre værdi, før de tidligere garanter vil have tabt penge på deres investering. Han frygter omvendt ikke den negative stemning over for finansaktier.

Claus E. Petersen | Foto: Lokale Pengeinstitutter

Det er et marked præget af nervøsitet og skepsis over for bankaktier, som Claus E. Petersen i morgen torsdag sender Den Jyske Sparekasse på børsen i.

Men til trods for markedssituationen er direktøren for Den Jyske Sparekasse fuld af optimisme før børsnoteringen, der konkret kommer til at foregå ved, at en række chefer hos Nasdaq, der ejer Fondsbørsen, kommer til sparekassens hovedsæde i Grindsted i Jylland for at tælle ned og ringe med klokken, når sparekassens aktier kan handles ved åbningen kl. 09.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs