FinansWatch

Jyske Banks aktie fortsætter markant dyk efter regnskab

Aktien i Jyske Bank er faldet med knap 14 pct. på dagen for bankens offentliggørelse af regnskabet for tredje kvartal.

Foto: Ritzau Scanpix/Simon Fals

Hvis Jyske Bank-aktien lukker i det nuværende niveau, vil der være tale om den dårligste dag nogensinde på børsen for banken. Det skriver erhvervsmediet Finans.dk.

Kort efter markedsåbning i dag tirsdag faldt aktien med over 8 pct. til at 267 kr. Nu koster aktien 254 kr. Kursen på aktien er dermed faldet med næsten 14 pct. i dagens handel kl. 15.21. Det er den dårligste dag for banken på børsen siden aktiekursen faldt med 12,13 pct. den 28. oktober 2008 under finanskrisen.

I Sydbank er man overrasket over størrelsen på aktiedykket.

"Jeg er lidt uforstående over for kursreaktionen. Jeg synes, at det er en overreaktion, for jeg svært ved at se i fald på mere end 12 pct. i regnskabet," siger Mikkel Emil Jensen, der er aktieanalytiker i Sydbank til Finans.dk.

Jyske Bank får påbud angående hvidvask

Jyske Realkredit forventer fortsat at vinde markedsandele 

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs