FinansWatch

Coop vil teste ny betalingsapp i alle Fakta-butikker

11 Fakta-butikker har siden juni testet appen "Bip og Betal", med hvilken kunderne selv kan scanne og betale for deres varer med deres smartphone. Nu skal testen rulles ud i alle Faktas butikker inden årsskiftet, skriver Berlingske. 

Siden juni har 11 af Coops Fakta-butikker testet betalingsappen "Bip og Betal", så kunderne selv kan scanne og efterfølgende betale deres varer. Nu skal testet udvides til alle landets 356 Fakta-butikker, inden året er omme, skriver Berlingske.

"Vi vil gerne give vores kunder muligheden for en hurtigere og nemmere indkøbstur, hvor man kan se, hvad varen koster med det samme, hvor meget man eventuelt sparer, og hvad det samlede beløb er – og slipper for at stå i kø. Samtidig betyder det for vores medarbejdere, at vi får frigivet ekstra ressourcer til at holde orden i butikkerne," siger Lars Rasmussen, kommerciel chef i Fakta, til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs