FinansWatch

Forbund har endnu ikke landet aftale med akademikernes hovedorganisation

Efter bruddet med fusionen mellem FTF og LO har Finansforbundet forsøgt at komme med i akademikernes hovedorganisation. Men bestræbelserne står i stampe, og derfor står 50.000 bankansatte uden for fagbevægelsen, skriver Finans.

Foto: PR

De bankansattes fagforening Finansforbundet ønskede ikke at være en del af fusionen mellem LO og FTF og har efterfølgende forsøgt at blive en del af akademikernes hovedorganisation. Men bestræbelserne på at blive optaget i organisationen har endnu ikke båret frugt. Det skriver Finans.

Det betyder, at ca. 50.000 ansatte i den finansielle sektor indtil videre står uden hovedorganisation, skriver mediet, der videre fortæller, at Finansforbundet hidtil har været et af de største medlemsforbund hos FTF.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

ATP og Mærsk-ejer satser stort på aarhusiansk jordvarmeanlæg

Landets største pensionspengekasse, ATP, gør nu klar til at investere i at hente vedvarende energi op af jordens indre. Sammen med energiselskabet NRGI og A.P. Møller Holding bliver ATP medejer af selskabet Innargi, der skal etablere et geotermisk anlæg under jorden i Aarhus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs