FinansWatch

Forsikringsselskab etablerer nordisk alarmcentral

Ny nordisk alarmcentral skal betjene selskabs rejseforsikringskunder fra København.

Foto: Colourbox

Oven på Gouda Rejseforsikrings alarmcentral etablerer Gjensidige forsikring en ny nordisk alarmcentral. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Gennem de seneste 14 år har Gouda Rejseforsikring, som siden 2013 har været ejet af Gjensidige-koncernen, haft alarmcentral i København.

"Når kunderne har akut behov for os, fx når uheldet er ude på en rejse langt væk fra hjemlandet, er det helt centralt, at de oplever en personlig, kompetent og dedikeret skadebehandling. Vores ambition er derfor at skabe en nordisk alarmcentral, der sætter vores kunders behov i centrum,"  udtaler Anne Mari Kalager, koncerndirektør for Skade i Gjensidige i pressemeddelelsen.

Gjensidiges samarbejde med leverandørerne SOS International og Falck Global Assistance vil i forbindelse med den nye alarmcentral blive afviklet i løbet af 2019, oplyser selskabet.

Sådan vil Gjensidiges nye landedirektør sikre både lønsomhed og vækst i Danmark

Norsk forsikringsdirektørs retur til København slutter ringen 

Mere fra FinansWatch

Spar Nord udsteder kapital for 500 mio. kr.

Spar Nord er nået til enighed med en række professionelle investorer om udstedelse af tier 2-kapital. Obligationerne udstedes med Nykredit og Spar Nord som Joint Bookrunners.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs