Goldman Sachs styrker sin position for almindelige penge

Investeringsbanken Goldman Sachs har ifølge Financial Times planer om at tilbyde investeringsforvaltningstjenester til hele befolkningen.
Foto: /ritzau/AP/Richard Drew
Foto: /ritzau/AP/Richard Drew
AF RITZAU FINANS

Goldman Sachs planlægger at tilbyde investeringsforvaltningstjenester til hele befolkningen og gør klar til konkurrence med store amerikanske mæglerhuse som Charles Schwab.

Det skriver The Financial Times.

Investeringsbanken Goldman Sachs oplyste mandag, at banken vil fusionere den nye detailbank Marcus med selskabets kapitalforvaltning, som skal ledes af Tim O'Neil og Eric Lane.

Den administrerende direktør, David Solomon, og bestyrelsesformanden, John Waldron, sagde, at den nye afdeling vil udbyde en bredere vifte af rådgivning ved at kombinere Marcus' digitale kompetencer med en mere etableret salgskanal.

Udover at sælge sine tjenester til tredjepartsinstitutioner sælger investeringsbanken på nuværende tidspunkt også investeringsforvaltningstjenester til sine private bankkunder, som typisk har mere end 65 mio. kr. i investerbare aktiver.

Afdelingen Marcus, som ikke har nogen minimumsgrænse, har siden 2016 tiltrukket mere end 2 mio. kunder, hovedsageligt i USA.

/ritzau/FINANS

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også